Sweden Co-Lab Pavilion  tilsammans med andra forskare, företag, start-ups och politiker.
Vår demo handlar om den digitala tvillingen sett ut tre perspektiv;
Den digitala fabriken – här visas en punktmolnsscannad fabrik där men via VR kan se hur fabriken och, i detta fallet, en svetsstaion skulle kunna se ut. Detta tillsamans med CEVT och SUMMIT-projektet
Den digitala produkten – Här visar vi hur en effetiv kedja från design till montör kan skapas genom att använda en digital tvilling av en produkt, från CAD-till instruktion. Detta tillsamans med PTC och Good Solutions
Den digitala operatören – Här visar vi dels ergonomisimulering i mjukvaran IPS där collaboration mellan robot och människa simuleras, detta tillsamans med Scania och Frauhoufen Chalmers Center (FCC). Här visas också hur men genom att ha en digital avatar och gamification kan öka motivationen inom livslångt lärande, detta tillsamans med Insert coind i Vinnova på projekten T3SC och Garfield.
Prins Carl Philip, Förbunskansler Angela Merkel, Statsminister Stefan Löfven och Forskningsministern Matilda Ernkrans är några av de som besökt vår demo hittills!